30 Oct 2011

Detasare

Sunt cu gandul departe sau pur si simplu refuz sa-l ascult pe cel de langa mine cand imi vorbeste.Cam asa am fost in ultima perioada-distanta,  oarecum tacuta  si cu multe review-uri in cap...E cam aiurea cand simti ca ceva nu e in regula cu tine dar nu stii ce.Ma gandesc ca poate vestile si noutatile aflate in ultima perioada sunt de vina pentru starea pe care o am momentan.
Totusi e bine ca incep sa ma detasez de lucrurile care candva imi pareau importante.Acum nu le mai dau atata atentie.Si e bine pentru ca asra inseamna ca nu ma mai consum.Toate incercarile pe care le-am avut pana acum in viata m-au facut mai puternica, mai sigura pe ceea ce gandesc si ce spun.
Pe plan familial totul merge bine, adica nu am mai avut conflicte cu ai mei.Ceea ce e foarte bine plus ca am impresia ca si ei sunt multumiti de mine :D .
Pe plan sentimental...ar trebui sa abordez 2 "subplanuri" ca sa zic asa...
1. pe primul plan am o relatie frumoasa cu cineva care a da...acum mai nou se spune "merita"..:))
2. pe al doilea plan...este vorba de un El care e foarte indecis...si nu imi place atitudinea lui pentru ca uneori ma face sa ma indioesc de ceea ce am .de 4 ani minunati alaturi de cineva foarte drag sufletului meu.Chestia e ca aceasta persoana din ce am aflat eu, este  deaemenea implicata intr-o relatie.Si cu toate astea continua sa se bage in seama cu mine sau sa comenteze la ceea ce spun.
Partea buna e ca nu am avut sentimente pentru aceasta persoana.Cred ca pur si simplu a fost aceea chimie;pe care daca un cuplu nu o are nu poate avea o relatie implinita.Cel putin asa cred.
Oricum mie nu prea imi pasa de ceea ce debiteaza persoana asta.Dar ma nelinisteste faptul ca a reusit sa ma faca sa ma indoiesc de ceva foarte concret.Sper ca intre timp isi va da seama ca nu e bine ce face si poate ca va incerca sa nu mai se raporteze la mine din anumite puncte de vedere.
O veste buna:saptamana care urmeaza vom avea "practica" :))

Deocamdata THAT'S ALL