8 Nov 2011

Confused .. X .. Glad

                   It's like i don't know u anymore...you're acting like u didn't do anything  but deep in your soul           u        know that u messed up the tiny and fragile  chance at winning  the    key of         my heart.
                                                  

                           ...You LOST Me ...

Cred   ca nu e corect ceea ce se intampla.CREDEAM ca ai depasit fazele in care erai adeptul unei afirmatii si faceai tot posibilul sa o sustii.E cazul sa iti dai seama ca lucrurile nu sunt asa de simple precum le vezi tu.
Ieri simteam ca imi ies din fire cand ti-am vazut comportamentul si ti-am auzit lejeritatea din voce in legatura cu mine. Adica tu crezi ca dupa o perioada in care te-am evitat cat am putut de mult si am incercat sa ocolesc locurile unde altadata mergeam  fara nic un stres (pentru ca stiam ca daca ma duc prin acele zone s-arputea sa fi pe acolo si exact asta nu vroiam :sa dau ochii cu tine...)         crezi ca totul e ok??? Ei bine am o veste pentru tine : NU E OK!
Nu poti si nu ai voie sa te joci cu rabdarea mea!Ori e alba ori e neagra! :)) Trebuie sa te decizi referitor la atitudinea pe care o vei adopta de acum incolo in legatura cu mine.Pentru ca nu mai vreau si nu mai pot cu situatia asta!Vreau sa stiu ce se intampla si daca ai curajul sa vorbesti despre problemele prezentului tau.


Cat despre mine si "private life"...totul e aproape perfect :D Sper sa se mentina aceasta stare de armonie si echilibru cat mai mult timp :X 
  

In concluzie sunt confuza cu privire la o situatie si in acelasi timp si bucuroasa :X datorita unor momente petrecute in zilele trecute :D







Aceasta este melodia CHRISTINEI Aguilera si este interpretata de Alina alias Ioana din "Pariu cu viata "