8 Jan 2012

Concluzii

Cine credea ca o sa mai traim si zilele astea in acest mult asteptat an caruia i s-a facut o publicitate incredibil de nefasta.Multi spun ca in acest an va sosi sfarsitul lumii...eu nu cred asa ceva.Adica pe bune asta au spus-o si acum vreo 10-12 ani niste "profeti" care cica au citit ei in stele ca se va sfarsi lumea.Minciuni!Lumea e foarte ok si nu da doi bani pe avertizarile acestor  pseudo doritori de bine.Si intr-un fel poate ca e bine asa.Nu de alta dar ca sa nu se instaleze panica.
Tot ce stiu cu siguranta e ca nimeni nu stie data Apocalipsei.De ce stiu asta?PENTRU CA SRIE IN BIBLIE! Si acolo Mantuitorul vorbeste despre faptul ca nimeni din Ceruri or de pe pamant nu stie data , nici macar El-Mantuitorul.Si in conditiile astea eu chiar nu cred in minciuna gogonata legata de calendarul civilizatiei maya.
Totusi cred ca va avea loc o schimbare importanta in acest an pe mai multe planuri, in special economic.Dar aceste presupuneri le fac avand o baza reala, statistica si nu pentru ca am visat eu azi-noapte nu stiu ce chestie uimitoare :)).
Nu prea mi-a iesit introducerea pe care o doream dar asta e va trebui sa va multumiti cu asta. :D Nu am vrut sa intru in zona religioasa dar nu am avut cum sa nu o fac pentru ca religia e o parte din virtutile care ma definesc.Nu ma vad altfel decat in legatura spirituala cu tot ceea ce este legat de crestinism.
Dar nu despre asta e aceasta postare.Am vrut sa o scriu ca o "tragere de linie" din care iti dai seama cate plusuri si cate minusuri reies.
Ar fi cateva concluzii de tras din anul 2011 cum ar fi :
-politicieni raman mincinosi pe viata
-sa nu te increzi in vorbele Guvernatorului ca deh mai da si el chix :| :)) (situatie-tragicomica)
-romanul iubeste inghesuiala caci altfel nu imi explic de ce e mereu coada la cumparat de tigai :))
-televizorul in continuare minte poporul :)) (in special postul zero tv :)) )
si multe altele...
In ansamblu anul 2011 a fost unul "prosper" as spune pentru mine si poate si pentru alte persoane care au realizat ceva in acest an.Poate ca nu au fost lucrurile ok din punct de vedere financiar dar din alte puncte de vedere a fost in regula .:)
LA MULTI ANI ! SI SPER CA ACEST AN -2012 SA FIE MAI BUN CA 2011 .



*And a beautiful song to end the writting... :D