6 Feb 2012

Scrisoare

I changed my mind about it.
Aveam de gand sa scriu aceasta postare in legatura doar cu mine, dar asta nu se va mai intampla datorita faptului ca unii au o imaginatie extrem de bogata :)) Plus ca asa calomnie nu am mai pomenit!
Faza e ca nu s-a luat atitudine.DELOC!!! Am ramas uimita cand am vazut ca a preferat sa nu zica nimic.A lasat lucrurile intr-o ceata totala desi i-am cerut sa lamureasca situatia.Si chestia cea  mai tare e ca se pot intelege multe lucruri din aceea refeuzarea de a lua atitudine :)) Dar inca nu mi-am inceput scrisoarea.Nu inca... :))
                             


                                            Scrisoare catre ..."efemeritate" :))




    Tu iti dai seama cat rau faci ?Ai idee macar de ce sunt lucrurile asa cum sunt momentan/si de ce s-a ales sa fie lasate asa?Nu ...bineinteles ca nu !Pentru ca daca ai fi stiut ai fi stricat si mai rau lucrurile :)) Ideea e ca nu ai dreptate.IN NICI MACAR O PRIVINTA. Pur si simplu iti place sa iesi din decor si ai face orice ca sa ai parte de atentie.Uneori te pretezi la lucruri mult sub nivelul tau.Si de data asta ai rastalmacit lucrurile atat de rau in cat chiar nu mai stiu ce sa cred.Dar stiu ca vrei mai mereu sa fii in lumina reflectoarelor. Dar asta e problema ta.Putin imi pasa de fapt chiar deloc.De ce ? Pentru ca uneori nu meriti nici macar o privire!Asa ar trebui sa te tratam cu toti si poate asa o sa-ti dai seama ca nu ai voie sa-ti dai cu parerea despre o situatie sau despre actorii principali ai unei situatii cand tu nici macar nu stii detalii despre situatie sau "actori".Tu pur si simplu zici niste chestii total aiurea.Si se pare ca nici macar nu ai observat subtilitatile prin care de fapt ti se spunea - "Cine esti tu ca sa-ti dai cu parerea despre mine?Nici macar nu ma cunosti 0,0000000000....1 % !
     Asa ca te sfatuiesc sa-ti vezi de ale tale si sa nu mai afirmi ceva ce nu poti sustine cu probe daca nu materiale macar verbale.


    P.S Aparentele inseala. & You don't know a thing about me                                                      
              

                                                                                                       Cu multa....seriozitate
                                                                                                                     L.L.C